diumenge, 18 de desembre del 2011

15-12-11

La classe d'avui l'hem fet amb en Joan Anton. Ha estat una classe que ha servit per fer un seguiment de com anàvem avançant amb el treball de coneixement i anàlisi d'un cicle d'Educació Infantil en relació a les TAC. 


El meu grup, que està format per la Carla Vila, la Esther Gonzàlez i la Elisa Sales, estem fent aquest treball guiant-nos amb l'Escola Thau Barcelona. L'altre dia vam anar a l'escola a veure com era i quines instal·lacions tenien al centre. La veritat és que ens va agradar molt, i es veu que han fet una gran inversió per introduir les TAC a les aules, ja que disposaven de diferents pissarres digitals per tota l'escola, i fins i tot vam tenir la sort de veure una de les classes que estaven realitzant els alumnes de P4 on feien ús de la pissarra digital. 
Per mi va ser una molt bona experiència ja que pots veure de primera mà com fan servir les noves tecnologies , i vam poder parlar amb una de les mestres de com havia notat el canvi respecte la metodologia i si li havia costat o no l'adaptació i què feien per anar-se formant. 
Ens va sorpendre també el domini que tenien els infants amb la pissarra digital. Els nens de P-4 la feien anar com si res.


Ara toca fer un bon treball sobre aquesta experiència, i presentar-la el dijous que ve a tots els companys.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada