dissabte, 14 de gener del 2012

12-1-12

Avui hem tingut la primera classe de l'any amb en Joan- Anton. Durant la classe d'avui, hem seguit fent el projecte final que hem de fer de l'assignatura.

Ens hem separat en grups per fer el treball. El nostre grup, hem recuperat tota la informació que teniem i ens hem posat les piles pe començar a preparar tot el material. El nostre projecte serà a partir del conte del patufet. Al principi teniem una idea d'activitat, però parlant amb el Joan- Anton, hem pensat més coses, per poder fer un projecte molt més complet.
Hem començat a fer unes activitats que hem pensat amb el JClic, però hem tingut problemes amb l'ordinador, ja que anaven una mica lents i fins i tot es penjaven.

A partir d'ara les properes classes seran per treballar el projecte. La veritat es que estem motivats en fer aquest projecte, ja que el preparem des de 0 amb tots els coneixements que hem anat aprenent al llarg del quadrimestre. Esperem que acabem fent bona feina, i puguem presentar un bon projecte i exposar-lo a la fira que farem més endavant amb els altres companys de classe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada