dilluns, 31 d’octubre del 2011

25-9-11

Avui hem tingut classe per primera vegada amb l'Eduard Martín. Seguint amb la última sessió que vam fer, que va ser una xerrada del JClic, avui l'Eduard ens ha començat a ensenyar el programa i que poguéssim començar a descobrir les possibilitats que pot arribar a tenir el JClic.
Personalment, ja havia tocat aquest programa fa un temps, i més o menys el domino, tot i que hi havia aspectes que no recordava o estava una mica rovellat. Al llarg d'aquestes sessions espero poder refrescar la memòria i anar recordant coses.

Crec que és un programa amb molt contingut educatiu i que hi podem treure molt de suc de cara a un futur quan ens trobem en una aula. Les noves tecnologies, són un fet, i les hem d'aprofitar al màxim des de ben petits. Per tant, crec que com a mestres és una matèria molt important que hauriem de dominar al finalitzar la carrera, tot i que crec que no s'hi dediquen prous crèdits.
S'hauria de fer una reflexió profunda i ser coherents amb allò que volem, ja que no pot ser que volguem mestres competents amb les noves tecnologies quan només hi dediquem 6 crèdits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada