dijous, 6 d’octubre del 2011

Dimarts dia 4 de setembre

Avui hem tingut classe amb l'Àngels. Ha estat una classe interessant, ja que hem estat parlant dels possibles formats digitals que tenen les fotografies. Personalment, tenia alguna idea bàsica dels més coneguts, però en cap cas arribava a conèixer tots els formats dels que hem parlat. Crec que és interessant conèixer tots aquests formats ja que a l'hora d'utilitzar-los pots valorar quin és el més adient en aquell cas i en quin hi podem treure més rendiment i qualitat. Si no, sempre utilitzem el mateix i realment no hi estem traient un bon profit.

A la segona part de la classe hem vist també un powerpoint dels colors i les seves característiques. Del mode RGB, en que hi trobem els tres colors primaris, del mode CMY on parlem del pigment del color, de les mescles de colors primaris i secundaris per aconseguir tota la gamma de colors, etc. Aquest és un tema que coneixia més que l'anterior i que tenia em sonava tot molt més. Sempre m'ha cridat l'atenció el món dels colors, i quan he tingut l'oportunitat sempre he manipulat les pintures fent barreges per aconseguir un to determinat. També he tocat bastant el programa photoshop on et permet fer una edició molt completa de les fotografies i fer moltes creacions amb un simple canvi o barreja de colors.
Ara ja fa temps que no toco aquest programa, però aquests dies em venen ganes de tornar a utilitzar-lo i renovar-me una mica. Crec que és un programa que has d'anar descobrint mica en mica a base de tocar-lo i passar hores davant l'ordinador.
Espero que a les properes sessions comencem a fer-lo servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada